Хора, които отказват да консумират всякаква животинска храна, преминаха в

...
Хора, които отказват да консумират всякаква животинска храна, преминаха в
Коментари Харесай

Вегани участваха в шествие в Лондон

Хора, които отхвърлят да употребяват всякаква животинска храна, минаха в колона по централни улици на английската столица, с цел да стачкуват против всички форми наубийство на животни.
„ Искаме мощно да заявим: Не разбираме по какъв начин може да обичаш котки и кучета, а да ядеш прасенца, агнета и телета без да ти мигне окото”, сподели 38-годишната Хелън, която преди 10 години изцяло се е отказала от месо и млечни артикули.
Шествието потегли навръх обяд от Хайд парк, а краен пункт беше площадът пред Народното събрание. Стотици служители на реда охраняваха реда по улиците по маршрута на стачкуващите.

Организатор на проявата за правата на животните беше Неправителствени организации Save Movement. Тя осведоми обществеността за отношението към животните във фермите и пропагандира за цялостен отвод от приложимост на месо в храната.
Към деятелите от Save Movementсе вляха привъреженици на други организации за отбрана на животните и британци, които са срещу потреблението на месо, млечни храни и произвеждане на облекла и аксесоари от естествена кожа.
Демонстрантите скандираха „ Планетата не е единствено за хората!”, „ Те са като нас”, „ Тялото ми не е гробище, а градина”, „ Спаси живот, стани веган”, „ Животните желаят да живеят” „ Щом не е ваша майка, и млякото не е ваше”, „ Месото е убийство”.
Много участници бяха пристигнали с кучетата си. Участниците канеха минувачите са се включат в проявата и раздаваха листовки.
Веганите имат своя публика на Острова – съгласно изследвания броят на отказалите се от животинска храна за последните 10 години е достигнал 542 000 души.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР