Хора като Мартин Трифонов не могат да бъдат превъзпитани. Това

...
Хора като Мартин Трифонов не могат да бъдат превъзпитани. Това
Коментари Харесай

Психиатър: Хора като Мартин Трифонов не могат да бъдат превъзпитани ВИДЕО

Хора като Мартин Трифонов не могат да бъдат превъзпитани. Това са хора без съвест и морал. Така психиатърът Любомир Канов разяснява пред ТВ Европа случая с убийството на 7-годишното момиченце в Сотиря.

Според Канов дейностите на килъра не са свързани с контузия от детството.

„ А такива хора, които са извънредно студени, арогантни и безчувствени, ние ги слагаме общо в една кошница на психопатите, само че може би старите лекари, психиатри са били по-прави, когато приказват за „ moral inasnaity “ – за морално безумство, за морална полуда.

За да извърши нещо такова, въпреки и сходно против възрастни дами, като килърът в Русе, или различен, който умъртви едно момиче край железопътната линия в Търново, тези хора принадлежат към различен разред. Те не са хора, които би трябвало да бъдат в човечеството, те би трябвало да бъдат изолирани от него.

Не може на човек роден без крак да му порасне крак. Човек, който е роден с такава липса на душа, че да унищожи едно прелестно дете, кой може да го превъзпита, или да постави в душата му в някакъв боязън от Бога, или отмъщение, или някаква жалост или състрадания ", съобщи той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР