Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част

...
Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА: Хора на Кирил Домусчиев платили за боя на мача в Пловдив

Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част от хората на Локомотив Пловдив, за боя на мача с ЦСКА. Това твърди Росен Петров от почитател клуба на ЦСКА, който разяснява случилото се по време на футболната среща в неделя в Пловдив.

Програмирано е да стане по този начин. Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част от хората на Локомотив Пловдив. Може да се ревизира дали тази компания, която охранява, няма общо с Кирил Домусчиев ", съобщи Петров пред Нова тв. По думите му притежателите на компанията изнудвали клуба да охраняват срещата, тъй като в противоположен случай ще имат проблеми. 

" Умишлено полицията е остана извън, само че това не е по виновност на полицията. Това нещо се взема решение от притежателите на клуба. Когато те не желаят полицията да ги охранява, полицията не може да направи нищо ", съобщи Петров в изявление за Нова тв. 

По думите му боят почнал от 4-5 души, от които двама съветски жители. Единият от тях бил " легенда в ултракултурата в Москва ". Петров описа, че провокаторите се доближили до футболистите на ЦСКА и почнали да ги плюят и с жестове да демонстрират, че ще им прережат гърлото. 

" Информацията, която имаме, демонстрира, че всичко това е било авансово планувано ", сподели Петров.

По думите му няма по какъв начин на високорискова футболна среща да няма засилена защита и наличие на полицията.

Директорът на полицията в Пловдив ст. комисар Атанас Илков сподели, че футболната среща е " декларирана " от управлението на Локомотив Пловдив. В настояването се посочвало, че защитата в стадиона ще се бъде поето от частна охранителна компания. " Това е мач от рисковите категории и затова служителите на реда бяха в непосредствена близост до стадиона, с цел да могат да реагират. И откакто беше поискано подпомагане от представител на БФС и сили на охранителната компания, полицейските чиновници влязоха в стадиона ", изясни началникът на пловдивската полиция. 

Той удостовери, че измежду 11-те арестувани има и двама съветски жители. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР