Хора бдете! Всеки ден решитело осъждайте отвратителните прояви на евроатлантическия

...
Хора бдете! Всеки ден решитело осъждайте отвратителните прояви на евроатлантическия
Коментари Харесай

Евроатлантическият фашизъм - чумата на XXI век

Хора бдете! Всеки ден решитело осъждайте отвратителните прояви на евроатлантическия фашизъм. Чумата на XXI век става все по-нагла и рискова. Доразвива хитлерофашизма - чумата на предишния век! Готова е да възпламени освен България, само че и целия свят. Само слепите и пасивните не виждат:

- Преиграването на резултатите от Втората международна война. Великата Победа на Съветския съюз се обезценява и отхвърля. В редица европейски страни на власт се връщат внуците на мракобесието. Официално се приветстват военнопрестъпниците.

- Хегемонизмът и превъзходството на Съединени американски щати са кафявото знаме на евроатлантическия фашизъм. Върховенството на Съединени американски щати, а не на закона и интернационалното право. Глобалният интерес на Съединени американски щати, а не на националните ползи на другите страни. Войни и робия, а не мир и народна власт. Покровителство на неонацизма.

- Трагикомичният бюрократичен Европейски Съюз изпростя до апендицит на НАТО и Съединени американски щати. Безумните джендърски санкционни режими против Русия (която за 2023г бележи стопански растеж 3.5%) - нанасящи най-голяма щета на страните-членки (в рецесия) и изключително на България.

- Истината за въоръжения спор в Украйна. Председателят Си, с конфуцианска точност, показва неговите корени: „ Украинската рецесия има своята еволюция... “, т.е. Специалната военна интервенция е отговор и насилствена реакция на Москва против възраждането на бандеровщината (детище на хитлеризма) на Киев и неговият кръстоносен поход по отношение на съветския етнос. Именно груповият Запад дружно със международния бедняк и шут Зеленски възпламениха фитила на войната, Русия, както постоянно, ще го загаси.

- Сглобката като ръководещ механизъм на българския евроатлантически фашизъм. За тях няма святи неща - няма почтена и суверенна България. Има единствено Магнитски, пари, слугинаж и боязън от Посолството. Това е най-краткият път към Трета национална злополука.

- Варварството с Паметника на Червената войска. Оскверняват се героите и историческата памет. На респект и на власт са мародерите на милионите мъртви души, които спасяваха България.

- Пробутват ни Паси вместо Паисий. Крадлата на варшавски кремове вместо националните ни героини. Атлантическия клуб вместо действителни вложения и обичайни полезности.

- Заменят свободата на словото с фашистка цензура. И то по националните публични медии. На днешния декор пропагандната машина на Гьобелс е слаба ракия. Денковщината и Пеевщината светят в тъмнината. Както всички соросоиди и еничари по света.

Хора вярвайте и действайте! 2024 и 2025гг ще са преломни в свещената борба на естествените страни и будните цивилен общества против освирепелия евроатлантически фашизъм. Богът ще вземе връх над кафявия демон.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР