Хонорарите на гологлавия мачо съвсем скочили до небето, след като

...
Хонорарите на гологлавия мачо съвсем скочили до небето, след като
Коментари Харесай

Яко! Доналд Туск Напълнил Кесията На Захари Бахаров

Хонорарите на гологлавия мачо напълно скочили до небето, откакто водачът на Евросъюза загатна името му в речта си при формалния старт на българското председателство. Това се случи на 11 януари в Народния спектакъл.

„По-младите потомство вероятно свързват театъра, в който се намираме в този момент, с известния артист Захари Бахаров и ролята му в паметния сериал „Игра на тронове“, в сравнение с с поезията на Вазов. Историята на Балканите е по-драматична от по-интересна от сюжета на „Игра на тронове“, въпреки в нея да няма дракони“, съобщи Туск на чист бъблгарски, а речта му бе необятно отразена в европейския щемпел.

Досега Захари е желал 1000 лв. на снимачен ден от български продукции, съобразявайки се въпреки всичко с бюджета на родните филми, и по 2000-3000 евро за еднодневно присъединяване в непознати продукции, написа седмичник, представен от Пик. Бахаров към този момент упорствал за двойно и тройно повече от западните и съветските продукции.

Самият Бахаров не без самочувствие пусна закачлив статус за себе си, описвайки се като „известен артист, упоменат в тирада на Доналд Туск“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР