Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето

...
Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето
Коментари Харесай

Анелия не издържа на сцената, втрещи публиката с действията си

Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то множеството от тях за пеене на цялостен плейбек. Искат да лапат пачки като международните звезди, само че на сцената в чалготеките се държат като най-долнопробни кръчмарски певици. Точно такова държание показва Анелия по време на присъединяване си във Велинград.

Изпълнителката на шлагера " Погледни ме в очите " се появи на сцената с рокля, с която обикаля към този момент година задимените клубове в страната. Но в разгара на вечерта тя сътвори и нов гаф, а хората в първокласния клуб останаха втрещени от " звездата " пред тях. 

Анелия не устоя да пее цялостен час на високи токчета и реши да се събуе и да продължи на необут крайник. Публиката в СПА курорта е много претенциозна и доста реализатори се жалват, че не съумяват да ги вдигнат и са им нужни повече старания, с цел да стане купона. Вероятно и самата Анелия е видяла напън, по тази причина е решила да захвърли суетата и да се раздаде повече в танците, което може да се случи по-добре, в случай че е без обувки, написа " Блиц ". 

Импровизацията не беше призната по този начин задушевно от всички гости в заведението, както и от хората, които видяха фотосите от въпросната вечер. " С този тоалет я виждаме доста постоянно, от година насам не го съблича. Толкова ли няма пари за други рокли?! А и какво пренебрежение е да се събуеш боса на сцената... ", разясняват възмутени почитатели в обществените мрежи. 

" Искат по една торба пари, а отсреща не оферират нищо. Не виждат ли, че към този момент залязват и все по-малко хора вървят на участия с реализатор. Останаха малко тези, които в действителност се раздават за публиката си и пеят онлайн ", гласи различен коментар в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР