Хонорар от 4000 лева получават семействата, които са решили да

...
Хонорар от 4000 лева получават семействата, които са решили да
Коментари Харесай

Ето По Колко Взимат Участниците В „смени Жената“

Хонорар от 4000 лв. получават фамилиите, които са решили да участват  в телевизионното предаване „Смени жената“ по бТВ.

Освен многочислените мераклии за звездна популярност от цялата страна, да се видят на дребния екран и да получат някой лев за това напирали и много от родните випове.

Някои от тях сами се предложили на продуцентите и молели да минат през цедката на кастингите по втория метод.

По правилник в „Смени жената“ две фамилии от извънредно разнообразни обществени равнища и с несъответстващ метод на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време дамите разменят с изключение на съпрузите си и домовете, децата и метода си на живот.

През първите дни новата брачна половинка би трябвало да съблюдава прецизно разпоредбите в дома на дамата, с която се е разменила. Всяка брачна половинка оставя напътствие, в което изяснява своята роля в фамилията и отговорностите, които би трябвало да прави новата жена.

През втората половина на предаването, новите съпруги постановат лични правила, които новите им фамилии би трябвало да съблюдават.

Според двойки, които към този момент са взели участие в „Смени жената“, смяната се метода им на живот даже за 7 дни се оказала много ползотворна, написа „Уикенд“. Без половинките си и по време на съжителството си с непознатите мъже и дами участниците преосмисляли взаимоотношенията си у дома.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР