HONOR, водещата марка смартфони, официално обяви своята нова гейминг стратегия

...
HONOR, водещата марка смартфони, официално обяви своята нова гейминг стратегия
Коментари Харесай

HONOR представи нова гейминг стратегия и своя първи геймпад по време на Gamescom 2019

HONOR, водещата марка смарт телефони, публично разгласи своята нова гейминг тактика по време на Gamescom 2019, включваща първия контролер за мобилни игри на марката: HONOR GamePad. Водена от упоритостта да усъвършенства мобилните игри благодарение на технологиите, е-спортовете и взаимните разработки, HONOR възнамерява да продължава да се нарежда на челните места в промишлеността за мобилни игри, като предлага мощни гейминг технологии в смарт телефоните си, новаторски аксесоари, проекти за е-спортове и директно съдействие с разработчици.

Повече от смарт телефон, повече от разработка, повече от игра

Като марка за младежите и младите по душа, HONOR ще изведе своята съществена гейминг технология на последващо равнище, като насочи напъните си в 3 направления: „ Повече от смарт телефон, повече от разработка, повече от игра “.

Тази вест идва седмици, откакто марката започва световните продажби на HONOR 20 PRO, който е извънредно мощно устройство за геймъри. Оборудван със системата-върху-чипа Kirin 980, 4000 mAh AI-захранвана батерия, 8 GB RAM и 256 GB място за предпазване, устройството е наричано „ геймърска машина “, способна гладко и комфортно да възпроизведе и най-взискателната игра.

HONOR 20 PRO включва също GPU Turbo 3.0 – технология за оптимизация на игрите, която усъвършенства графиката, обработката и енергийната успеваемост за 30+ игри. Заглавия като Arena of Valor, PUBG и така нататък се показват отлично на HONOR 20 PRO при 60 фрагмента в секунда (fps). Системата за изстудяване с графен поддържа продължително и комфортно игрово преживяване, даже и при продължителна игра.

Повече от игра: HONOR GamePad
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР