HONOR, водещата марка смартфони, официално обяви своята нова гейминг стратегия

...
HONOR, водещата марка смартфони, официално обяви своята нова гейминг стратегия
Коментари Харесай

HONOR представи нова гейминг стратегия и своя първи геймпад по време на Gamescom 2019


HONOR , водещата марка смарт телефони, публично разгласи своята нова гейминг тактика по време на Gamescom 2019, включваща първия контролер за мобилни игри на марката: HONOR GamePad . Водена от упоритостта да усъвършенства мобилните игри благодарение на технологиите, е-спортовете и взаимните разработки, HONOR възнамерява да продължава да се нарежда на челните места в промишлеността за мобилни игри, като предлага мощни гейминг технологии в смарт телефоните си, новаторски аксесоари, проекти за е-спортове и директно съдействие с разработчици.

Повече от смарт телефон, повече от разработка, повече от игра

Като марка за младежите и младите по душа, HONOR ще изведе своята съществена гейминг технология на последващо равнище, като насочи напъните си в 3 направления: „ Повече от смарт телефон, повече от разработка, повече от игра “.
Тази вест идва седмици, откакто марката започва световните продажби на HONOR 20 PRO, който е извънредно мощно устройство за геймъри. Оборудван със системата-върху-чипа Kirin 980, 4000 mAh AI-захранвана батерия, 8 GB RAM и 256 GB място за предпазване, устройството е наричано „ геймърска машина “, способна гладко и комфортно да възпроизведе и най-взискателната игра.
HONOR 20 PRO включва също GPU Turbo 3.0 – технология за оптимизация на игрите, която усъвършенства графиката, обработката и енергийната успеваемост за 30+ игри. Заглавия като Arena of Valor, PUBG и така нататък се показват отлично на HONOR 20 PRO при 60 фрагмента в секунда (fps). Системата за изстудяване с графен поддържа продължително и комфортно игрово преживяване, даже и при продължителна игра.

Повече от игра: HONOR GamePad

HONOR има вяра, че геймърите се нуждаят от освен това от смарт телефон, който да дава отговор на техните гейминг привички. През втората половина на 2019 година HONOR ще започва продажбите на HONOR GamePad в Западна Европа. Аксесоарът ще разреши на геймърите да имат по-удобен физически надзор над мобилните игри. Геймпадът на HONOR има 6 бутона, свързва се към слушалките посредством Bluetooth и е оборудван с спомагателна батерия от 400mAh, която поддържа конектор USB-Тype-C, с цел да удължи още повече времето за игра. HONOR GamePad е съчетаем с всички игри на пазара, поддържащи Bluetooth контролери. Конфигурацията на бутоните се прави в приложение по време на самата игра.

Повече от разработка: HONOR предлага на младежите по целия свят най-хубавото внедряване на технологии за игрови цели. При модела HONOR View20 марката си сътрудничи с игрални студия за създаването на спортни игри с надзор посредством придвижвания като Fancy Skiing и Fancy Darts, употребявайки TOF 3D камера, която поддържа USB-HDMI връзка за по-пълноценно преживяване. За да подтиква основаването на още повече игри от разработчиците, HONOR ще си сътрудничи с определени игрални студия и ще даде API достъп за създаване на игри с такава технология.

Повече от игра: Освен аксесоари и засилено съдействие с разработчици, HONOR ще обезпечи още по-добро игрово преживяване за потребителите, като дава авансово конфигурирани игри, които извличат максимума от топ технологиите в бъдещите телефони на марката. Папката „ Gaming Arena “ (гейминг арена) ще предложи великолепно игрово преживяване за притежателите на телефони HONOR.

Възможности за мобилни електронни спортове за геймърите по целия свят

Тъй като 18% от почитателите на HONOR се дефинират като геймъри, HONOR изследва опцията да стъпи на арената за електронни спортове, като си партнира с известни играчи и организира надпревари на интернационално равнище. Повече информация следва да бъде оповестена до края на 2019 година

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР