Хонконг може и да върви към рецесия след месеците на

...
Хонконг може и да върви към рецесия след месеците на
Коментари Харесай

Платиха 1 млн. долара за паркомясто в Хонконг

Хонконг може и да върви към криза след месеците на митинги, съпроводени с принуждение, само че това не попречи на предприемач да похарчи съвсем $1 млн. за паркомясто, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Novini.bg.

Значителната сума, платена от Джони Чън Шуне, демонстрира общественото неравенството, което може да е асъдействало за продължаващите съвсем 5 месеца демонстрации във финансовия център, където всеки пети гражданин живее под прага на бедността.

Броените 7,6 милиона хонконгски $ надвишават повече от 30 пъти междинната годишна заплата в Хонконг и са съвсем що се касае за едностаен апартамент в влиятелния лондонски квартал „ Челси “.

Паркомястото се намира в „ Центърът “ (The Center) – петият по височина небостъргач в града, който влезе в новините през 2017 година с това, че стана най-скъпата офис постройка в света при продажбата ѝ за над $5 милиарда

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР