Honda ще покаже пълната гама от най-новите си и вълнуващи

...
Honda ще покаже пълната гама от най-новите си и вълнуващи
Коментари Харесай

Honda на автомобилния салон в Женева: Hybrid, Electric и Sport

Honda ще покаже цялостната гама от най-новите си и вълнуващи модели на Автомобилен салон Женева 2018 (8-18 март) от новото потомство на международния бестселър от сегмента SUV до футуристичната електрическа идея Sports EV. Новото потомство на Honda CR-V ще означи европейската си премиера в Женева. За първи път в Стария континент автомобилът ще има и хибридна версия. Новият SUV подвига летвата във връзка с качество, вътрешно съоръжение и изтънченост.

Urban EV Concept се завръща в Европа откакто означи международната си премиера на салона във Франкфурт през септември 2017 година С него Honda декларира желанието си да вкара електрически модели на европейския пазар, като серийната му версия е планувана за идната година.



Непосредствено след дебюта си в Токио през октомври, в Женева ще бъде показан и още един електрически първообраз – Sports EV Concept. Той е със вълнуващ дизайн и невисок център на тежестта и показва по какъв начин би изглеждал предстоящ електрически състезателен модел.

Последният член на звезното електрическо трио на Honda в Женева е NeuV. Представен за първи път на тазгодишното ревю за потребителска електроника в Лас Вегас, моделът е извънредно прогресивна електрическа идея, която се движи независимо без водач и има изкуствен интелект.

Наред с новите си електрически коли Honda ще показва и спортните си модели на две и на четири колела. Сред тях ще е новият Civic Type R TCR и това ще е първата му поява на автомобилно ревю преди началото на сезона на WTCR. Заедно с него на щанда на марката ще бъдат показани и редица спортни машини, в това число NSX GT3. От двуколесните посетителите на салона ще имат неповторимата опция да видят мотоциклета първенец от MotoGP, както и машините от Световния Супербайк и рали Дакар.



Част от експозицията на Honda в Женева ще бъде и Jazz X-Road. Създадена като по-солиден офроуд вид в гамата, наред с неотдавна показания Dynamic 1.5 i-VTEC, тази версия се отличава с черни "вежди " над калниците, странични престилки и сребристи предни и задни спойлери изпод и 16-инчови ляти джанти. Двигателят ще е познатият 1.3 i-VTEC с оптималната мощ 103 кс и ще може да бъде съчетаван както с механчната трансмисия, по този начин и с автоматизираната CVT.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР