Honda обяви електрифицирана версия на своя симпатичен, но мощен N-Van,

...
Honda обяви електрифицирана версия на своя симпатичен, но мощен N-Van,
Коментари Харесай

Honda с елмикрован за чист и тих транспорт в града

Honda разгласи електрифицирана версия на своя приветлив, само че мощен N-Van, задвижван с газ, като част от задачата на компанията да продава единствено електрически транспортни средства в Япония до 2030 година Тихият лек комерсиален електрически N-Van е идеално подобаващ за дребномащабни доставки на прекъсване и потегляне навътре в града, изключително в ранните часове или откакто хората си легнат, и е надъхан, с цел да подхожда на продуктивността на ускорението на действителен задвижван с газ N-Van турбо модел с 210-километровия си пробег с едно зареждане.

Технологии за подкрепяне на лидера като различаване на пътни знаци, функционалност за поддържане на лентата, адаптивен круз надзор и датчици за паркиране са включени като част от пакета Honda Sensing и се споделя, че ванчето е първото в своя клас, който разполага със странични въздушни възглавници за лидера и пасажера като стандарт. Разработчиците на модела от Honda са нараснали размера на роторите на спирачните дискове за усъвършенстван надзор по време на втурване по рид.

Екстериорът включва материали, рециклирани от брони на остарели коли Honda, до момента в който плосък и невисок под с тънка батерия, инсталирана изпод, комбиниран с висок таван, основава „ пространно и товарно поделение с огромен потенциал “ вътре. Задното пространство е с дължина 1,48 м със сгъната задна седалка, широчина 1,39 м и височина 1,36 м, като пътническата и задни седалки могат да се прегънат наедно с пода, с цел да побират по-дълги предмети.

N-Van e може да носи до 300кг товар, а от Honda дефинират пробега на мошината по WLTC с едно зареждане от 210 км и е позиционирала врата за зареждане начело за лесна приложимост. Съобщава се, че електрическият микрован е съчетаем с 6 кВт зарядни устройства за цялостно зареждане за към 5 часа и има още външен захранващ порт, тъй че да се употребява за зареждане на принадлежности и уреди, както и катоизточник на зареждане до дома при незабавни случаи.

Прототипът N-Van e: е в развой на тестване от юни и компанията възнамерява да го тества отвън Япония, с цел да удостовери спецификациите за продуктивност преди стартирането на пазара. Това подсказва и планове на компанията да предлага машинката и на външни пазари. Ако всичко върви по проект, наличността на пазара в Япония се възнамерява за пролетта на 2024 година и ще се предлага в три конфигурации, в това число товарна в която е отстранено всичко с изключение на шофьорската седалка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР