Honda обяви, че през тази година компанията ще отбележи първото си

...
Honda обяви, че през тази година компанията
ще отбележи първото си
Коментари Харесай

HONDA с първо участие в Седмица на модата в Милано

Honda разгласи, че през тази година компанията ще означи първото си присъединяване в емблематичната Седмица на модата в Милано.

От марката споделят, че присъединяване й на събитието ще бъде с главен акцент върху изцяло новата прототипна разработка e Prototype, която беше показана за първи път пред необятна аудитория единствено преди няколко дни, по време на международното изложение в Женева.

Макар и обявена като протип, Honda e Prototype демонстрира съвсем напълно завършената визия и технологии, които можем да очакваме от напълно новия сериен модел със 100% електрическо задвижване, който фирмата ще пусне в произвеждане малко по-късно през тази година.

От Honda споделят, че e PROTOTYPE е създаден с идеята да бъде функционален и изчистен като дизайн. Отличителна специфичност на прототипа са прибиращите се дръжки на вратите, камерите, заменящи класическите външни огледала, централно разположеният нв предния капак контактор за зареждане, диодното изпълнение на осветителната система и други.

Електромобилът е в положение да предложи автономност на придвижването от над 200 километра, а благодарение на система за бързо зареждане, батерията може да бъде презаредена с 80% за 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР