Honda обяви, че компанията е записала пореден успех в програмата си подпомагане

...
Honda обяви, че компанията е записала
пореден успех в програмата си
подпомагане
Коментари Харесай

Уникалният асистент за подпомагане на ходенето Honda Walking Assist Device с одобрение и от американската FDA

Honda разгласи, че компанията е записала пореден триумф в програмата си подпомагане на живота на хората с опорно-двигателни проблеми, след като американската администрация FDA (Food and Drug Administration) е дала документ за предпазарна подготвеност на уникалния асистент за подкрепяне на ходенето Honda Walking Assist Device.

От Honda анонсират, че за момента нямат крайни проекти за пазарното лансиране на продукта си, само че приемането на сертификата от FDA е наложително за евентуалното му следващо търговско предлагане в Страната на неограничените възможности.

Honda Walking Assist Device е създадено с основната идея да подкрепя двигателните процеси при хората със усложнение в свободното движение на долните крака. Разработката на устройството на Honda започва през 1999 година, като в момента системата е в положение да подпомага движението и салдото на хората, използващи я, посредством контролирано повдигане на краката и тяхното разгъване напред.

Honda започва лизинговото предложение на Walking Assist Device на рехабилитационни клиники в Япония през ноември 2015 година и към момента устройството се употребява в около 250 институции в страната. В началото на миналата година то беше утвърдено за продажба и на територията на .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР