Honda анонсира нови подробности за плана си за електрификация на европейското

...
Honda анонсира нови подробности за плана си
за електрификация на европейското
Коментари Харесай

Първият градски електромобил на Honda в Европа ще се казва Honda e. Jazz идва и като хибрид

Honda анонсира нови детайлности за проекта си за електрификация на европейското си портфолио, като разгласи, че първият в историята на марката изцяло електрически градски автомобил ще се нарича Honda e. От компанията споделят също така, че идващото потомство на легендата Jazz ще бъде налична и в електрифицирана i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) хибридна версия.

От Honda разясняват, че все още Honda e може да се похвали с получени повече от 22 000 стремежи за закупуване от европейски потребители, като евентуалните клиенти могат да получат допълнителна информация за електрическия автомобил от регионалните уеб сайтове на марката.

, който беше представен в предпроизводствена форма по време на салона в Женева, е в състояние да предложи самостоятелност на придвижването от над 200 километра, а благодарение на система за бързо зареждане, батерията може да бъде презаредена с 80% за 30 минути.

Новото потомство на Honda Jazz пък ще забележим на международното ревю в Токио в края на октомври тази година.

Стратегията Electric Vision на Honda, която беше потвърдена и разширена по време на тазгодишното ревю в Женева, предвижда до 2025 година всички модели на марката да се оферират и в електрифициран вид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР