Холмар Ейолфсон се прибра в Исландия, където на 21 март

...
Холмар Ейолфсон се прибра в Исландия, където на 21 март
Коментари Харесай

На гости на Холмар Ейолфсон

Холмар Ейолфсон се прибра в Исландия, където на 21 март се роди второто му детенце. Днес цялото семейство е дружно, а бранителят на " Левски " отвори вратите на дома си за почитателите. Дигитално, несъмнено.

" Сега реновираме къщата, по тази причина не мога да ви покажа доста, само че ето това е холът, в който се събираме всички, а това е най-новият член на фамилията ни. Сега е изтощен и спокоен. А това е другият член на семейството”, стартира виртуалната разходка Ейолфсон.



Отговаряйки на въпроси от ентусиастите, Холмар показа, че обичаният му клуб след " Левски” е британски гранд и обича Висшата лига.

" Хората в Исландия я гледат доста. Харесвам физиката в играта, метода, по който реферите вършат мачовете да текат леко. Да, това е едно доста положително състезание. Моят обичан клуб, когато бях по-млад, бе „ Ливърпул “, и да, към момента е. Обичам доста да виждам Стивън Джерард “

Исландският национал заприказва и за най-скъпия си спомен със синята фланелка.

" Когато отстранихме ЦСКА от полуфиналите за Купата на България. Това беше страховит миг за всички нас в тима. За жал, по-късно не успяхме да спечелим трофея. Но въпреки всичко беше страховит миг ", откровен е Ейолфсон.

Въпросът, от който най-вече " сини " почитатели се интересуват – остава ли Холмар в " Левски”, получи безапелационен отговор от исландеца: " Да, имам контракт до лятото на 2021 година и не виждам нещо, което да промени това! "

Снимка: БГНЕС

Ейолфсон провокира съотборника си Симеон Славчев да е идващият, който ще покаже на почитателите своя дом.

" Искам да ви пожелая да сте добре и в сигурност. Грижете се един за различен! Надявам се скоро още веднъж да сме на " Герена ", да печелим борбите дружно и да се радваме на живота ", приключи Холмар.
View this post on Instagram
City stroll#sofia

A post shared by Holmar Örn Eyjolfsson (@holmar_eyjolfsson) on May 19, 2019 at 5:20am PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР