Hоllywood Vampires“ се казва барът, в който Алис Купър, Джон

...
Hоllywood Vampires“ се казва барът, в който Алис Купър, Джон
Коментари Харесай

Джони Деп срази Петя Дикова: На шината ми пише Тъп

„ Hоllywood Vampires “ се споделя барът, в който Алис Купър, Джон Ленън, Ринго Стар, Кийт Мун се напиват преди половин век. Преди 8 години Алис Купър дава концепцията „ Холивудските вампири “ да е името на група за велики рок кавъри и авторски песни, в която забива дружно с Джони Деп, Джо Пери от " Аеросмит " и Томи Хенриксен. Кръстникът на потрес рока не желае да остава по-назад от Мик Джагър, който гони 80. Ето какво споделиха Холивудските вампири пред Петя Дикова за предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви в навечерието на концерта си в София, съобщи Стандарт.    

„ Спомням си Каварна. Температурата беше близо 40 градуса, само че доста се забавлявахме. Беше велико. Силно ме впечатлиха старите църкви. Джони, би трябвало да ти вземем един остарял кръст за врата от там. Наистина са страхотни “, пръв се върна обратно във времето Алис Купър. Джони Деп сподели шината на левия си крайник, върху която написа „ Тъп “, и описа за пристрастеността си към музиката.  

„ Бях на 5 или на 6. Карахме из Мотаун с родителите ми и те пускаха велики аренби и поп части от този интервал. Когато станах на 12, тези банди към този момент бяха моята вяра - „ Аеросмит “, Алис Купър, и други велики хора... Тяхната музика трайно се настани и остана в мен. Веднъж с нашите бяхме паркирали  пред магазин за хранителни артикули, бях на 11 или 12, и онемях – някаква тайфа свиреше „ Dream on “. Тогава си споделих: " Трябва незабавно да се сдобия с китара ". После ме удари пубертетът, само че като че ли го пропуснах, тъй като се заключвах в стаята си и се пробвах да изучавам музикалните партии, до момента в който чувам песни. Затова не помня зова на пубертета. Но докторите ми споделят, че би трябвало да настъпи в границите на идващите 2 седмици или 2 месеца “, показва възприятието си за комизъм Карибският корсар. И призна, че специфичното чувство за незабавност и съгласуваност с почитателите изпитва единствено и само на сцената. „ Обменът е мигновен. Случва се незабавно и реагирате един по отношение на различен. Ако публиката се забавлява, ти го предава - и те удря адреналин. Когато снимаш филм – шест месеца, а той излиза след година и половина, е друго. И пропускаш момента “. „ Хората са като бензинът, а ние сме огънят. Колкото повече харесват шоуто ни, толкоз по-голям става пожарът “, разяснява и Алис Купър.„ От много време не ни се е случвало някой да си тръгне от наши концерти. Но незабавно можеш да кажеш какъв е пулсът на публиката, в какво въодушевление са. Никой няма да си даде парите за билет, единствено с цел да те освирка или да си тръгне. Публиката знае за какво е пристигнала. А нашата задача е да им дадем даже повече от предстоящото “, потвъди и Джо Пери.

По мотив мантрата „ секс, опиати и рокендрол “, Алис Купър призна: „ Единствената дрога, която взимаме в този момент, е аспирин. “ „ Наистина е грубо, че откакто минеш през всичко, стигаш до стадий, в който започваш да приказваш за това какъв брой часа си съумял да спиш. Все едно сънят е опиатът. Споделяш: " Ей, дребосъче, набрах 8 часа нощес. Или 6 “. И всички ахват. Развиваш приемливост. Постарал си се. В един миг това се трансформира в работа - да си развил приемливост. “, включи се в тематиката Джони Деп. „ Ако си болен от грип и през целия ден ти е зле, в минутата, в която се качиш на сцената за часа, адреналинът надвива и незабавно се чувстваш в кондиция. Ако имаш зъбобол - минава. Всичко изчезва. Сцената е универсалното лекарство “, добави Алис Купър. Томи Хенриксен се пошегува, че в рокендрола не съществуват отсъствия по болест, няма болнични. 

После тримата похвали текстовете на Джони Деп. Томи Хенриксен: „ Всички пишем. Но Джони може всичко. Той е стихотворец. Той е всички тези неща, за които никой не подозира. Има толкоз доста гении. Всички реагират: „ Ама и това ли може да прави? "  „ Като прочета нещо тъмно на Джони, си споделям: „ А може би би трябвало да потърсим професионална помощ “. И по-късно го предизвестявам:  „ Боже благи, не показвай това на психотерапевта си. “ Джони Деп върна комплимента на Алис Купър и Джо Пери. „ Това, което тези двама надарени джентълмени носят в рокендрола и на публиката, е посоката. Те са визионери, последващи своя път. Без отклонения, без " в случай че " и " само че ". Без взаимни отстъпки. Песните, които Джо е написал с „ Аеросмит “ и Стивън, са умопомрачителни. Онова, което Алис е направил през годините, също е умопомрачително. И те още са измежду нас, още са енергични, тъкмо толкоз енергични, колкото са били и в зората на кариерите си. Още усещаш същото, което са носели и преди. “

Алис Купър разкри и своята рецепта за дълъг и благополучен брак – той е женен от 47 години за брачната половинка си. „ Във вторник вечер извеждаш жена си на среща в на ниска цена мотел. И се преструвате, че ти е държанка и сякаш се измъкваш от вкъщи си. Обаче е наложително хотелът да е доста долнокачествен – би дал 20 $ на рецепциониста с репликата " Не казвай нищо ". Това поддържа романтиката в брака. Да, вие сте мама и тати. Имате си деца, имате си внуци и всичко останало. Но понякога просто си казвате: „ Дай да се разкараме от тук. “ Джо Пери, който също се радва на благополучен брак с една и съща дама от 40 години насам, разкри, че не се разделя с нея даже на турнетата. „ Тя пътува с мен на всички места. Това е едно от моите правила. Отгледахме децата си по турнетата. Още първоначално й обясних: " Не се бракосъчетавам за теб, с цел да те оставя у дома сама. Така че по-добре стягай куфарите ". Алис Купър пък добави, че още преди да са тръгнали на учебно заведение, децата им питали: " Къде е чичо Аксел, къде е чичо Слаш? "

Четиримата в никакъв случай и за нищо не спорят, нито се карат. „ Егото пречи на всичко друго. Всички сме алфа мъжкари и по този начин се отстраняваме “, стимулира се Алис Къпур. „ А и не останаха дами, за които да се борим. Всички към този момент са заети “, посочи Джо Пери. „ Най-важна ми е ролята на тати – не я играя, тя е единственото нещо, което съм направил в живота си и има някаква стойност. Има функции, които са безвредни - незабавно можеш да се превъплътиш в капитан Джак или Хънтър Томсън, или някой различен облик, и тогава диалогът завършва бързо. Те  говорят по метода, по който приказвам и аз. Могат да кажат неща, които и аз мога. “, показа още Джони Деп.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР