Холивудският секссимвол Том Харди е неразпознаваем, плешив и с белези.

...
Холивудският секссимвол Том Харди е неразпознаваем, плешив и с белези.
Коментари Харесай

Том Харди влиза в ролята на легендарния гангстер Ал Капоне

Холивудският секссимвол Том Харди е неузнаваем , плешив и с белези. Така артистът се промени за новия си филм, в който влиза в облика на Ал Капоне . " Не мога да допускам, че в действителност е той ", разяснява почитател под фотографията на английския артист.
 
В момента той снима новия филм " Фонзо " , в който претворява един от най-големите гангстери на всички времена , именитият Ал Капоне. Той толкоз доста се вживява в тази роля, че почитателите не могат да го разпознаят.
               

A post shared by (@joshuatrank) on Mar 8, 2019 at 8:17pm PST

Режисьорът Джош Транк показа няколко подиуми от фотосите. Фотографиите бързо се разпространиха в обществените мрежи и множеството от почитателите му не можеха да повярват, че това е той. Филмът споделя за късните години на Капоне , когато той излиза от пандиза, страдайки от начална форма на деменция.

Харди неотдавна призна, че във кино лентата няма да наподобява като класическия Ал Капоне, само че несъмнено ще има промяна.
 
„ Няма трагично да се трансформирам за Капоне, както го направих за ролята на Бейн в „ Черният рицар “. Мисля, че тогава нанесох вреди на тялото си, изключително посредством напълняването. Ако още веднъж стартира да напълнявам, мисля, че ще се разпадна като кула от карти “, призна артистът.-->
               

A post shared by (@joshuatrank) on Mar 8, 2019 at 10:17am PST

Харди и неговата брачна половинка, Шарлот Райли, се снабдиха с второ дете, синът им Форестър, в края на предходната година, което получи името си поради обичания филм на Харди „ Форест Гъмп “ и ролята, пред която Том се прекланя - тази на Том Ханкс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР