Холивудският секссимвол Ричард Гиър ще става баща. Това ще се

...
Холивудският секссимвол Ричард Гиър ще става баща. Това ще се
Коментари Харесай

Ричард Гиър гони 70 години и пак ще става татко

Холивудският секссимвол Ричард Гиър ще става татко. Това ще се случи малко преди той да отпразнува 70-ия си рожден ден, оповестява „ Дейли Мейл “.

Актьорът, който напоследък се подвизава като деятел за човешките права, чака първото си дете от новата си брачна половинка Алехандра Силва, за която се ожени напълно неотдавна.

Испанският всекидневник ABC, който сензационно разгласи новината за сватбата, в този момент разкрива бременността на Алехандра, която е с 33-години по-млада от артиста.

И двамата имат по едно дете от предходни връзки. Ричард има наследник Хоумър на 18 години от някогашната си жена Кари Лоуъл. Алехандра, която се срещнала с Ричард до момента в който се развеждала с минния магнат Робърт Фердинанд, има 5-годишно момченце.

Звездата от „ Хубава жена “ и испанката се срещнали в първокласен италиански хотел, благосъстоятелност на Александра и мъжа ѝ, на който тя била шеф. Тя е щерка на някогашния вицепрезидент на „ Реал “ Мадрид.

„ Бях малко изгубена, без светлина, и срещата с него ми придаде възприятие за живот. Почувствах се като че ли някой ми подава ръка и ми демонстрира същинския път “, описа тя за връзките си с Гиър през 2016 година.

Все още не е ясно дали бебето ще се роди в Испания или в Съединени американски щати.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР