Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската журналистика Алехадра Силва минаха

...
Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската журналистика Алехадра Силва минаха
Коментари Харесай

Приказна и скандална: Любовта на 70-годишния Ричард Гиър и 37-годишната Алехандра Силва

Холивудският сърцеразбивач Ричард Гиър и испанската публицистика Алехадра Силва минаха под венилото през 2018г., а любовната им история ни припомня на сюжет на приказка или сантиментален филм. Началото на връзката им е много комплицирано, защото в оня миг и двамата са в развой на бракоразвод, само че ориста ги среща и събира.

Сега двойката споделя, че не може да опише щастието си и не могат да спрат да се любуват на връзката, която са построили и на взаимното си боготворене.

 ричард гиър Getty/Gulliver

Всичко стартира през 2014г., когато Ричард е отседнал в хотел, който принадлежи на фамилията на Алехандра. Техен общ другар ги среща, а двамата усещат моментална връзка между тях и са неразделни от този миг насам. Тогава и двамата минават през сложен миг и са в развой на бракоразвод, само че точно общите им несгоди ги сближават още повече. Алехандра признава, че и двамата са почувствали, че срещата им е орис и по този начин им е било писано.

Алехандра признава още, че фамилният живот с Ричард ѝ се коства като приказка. Тя разкрива, че артистът написа песни за нея всеки ден и всяка заран я разпитва за нещата, които я вършат щастлива. "Чувствам се като най-голямата късметлийка, имам мъж, който ме цени и не се опасява да демонстрира възприятията си ", споделя Алехандра.

View this post on Instagram
Hoy hace un mes del día más feliz! Quería compartir con vosotros una de mis imágenes favoritas! It’s been a month already! Wanted to share with you one of my favorite images. Gracias
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР