Холивудският режисьор Тед Кочев, който е от български произход и

...
Холивудският режисьор Тед Кочев, който е от български произход и
Коментари Харесай

Видео: Режисьорът Тед Кочев подкрепи протестите за Пирин

Холивудският режисьор Тед Кочев, който е от български генезис и неотдавна има българско поданство, поддържа митингите против смяната в проекта за ръководство на Национален парк " Пирин ". Във видеообръщение във " Facebook ", записано на български, режисьорът на " Рамбо " поздрави протестиращите за тяхната " подготвеност и храброст " и ги прикани да не се предават.

" Всички би трябвало да сме доста щастливи, че към момента има места по света като Пирин, недокоснати от човешка ръка. Аз пребивавам на тази земя дълго време и съм видял доста ски курорти, доста. Аз мога с болежка да ви кажа, че един път като природата е унищожена, остава унищожена вечно, вечно! ", споделя Кочев. " Цяата тази хубост може да ицчезне и като всичко красиво в живота би трябвало да се пази. На добър час в това благородно дело за отбрана на Пирин, нека гласовете ви бъдат чути. Не се предавайте! Сърдечни поздрави, Тед. "



Кочев е третата световноизвестна персона, застанала зад природозащитната идея. Още преди противоречивото държавно решение, с което съгласно протестиращите се отварят малки врати за застрояване на сериозна територия от парка, артистът и артист Джаред Лето, както и Леонардо ди Каприо и неговата природозащитна фондация приканиха държавното управление да отбрани планината.

87-годишния Кочев е роден в Торонто, Канада в фамилията на български емигранти. Освен режисьор на " Рамбо ", той е и притежател на " Златна мечка " от Берлинале. Миналата година той показа записките си у нас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР