Холивудският режисьор Брайън Сингър плати 150 хиляди долара като извънсъдебно

...
Холивудският режисьор Брайън Сингър плати 150 хиляди долара като извънсъдебно
Коментари Харесай

Хитов холивудски режисьор ще трябва да плаща за изнасилване

Холивудският режисьор Брайън Сингър заплати 150 хиляди $ като извънсъдебно съглашение с мъж, който го обвиняваше в обезчестяване, оповестява уеб сайтът The Wrap, съобщи БГНЕС
Сезар Санчес-Гузман упрекна Сингър, че го е изнасилил на празненство на яхта през 2003 година, когато бил на 17 години. Адвокатите на режисьора споделиха, че Брайън Сингър не познава своя обвинител, а още по-малко е имал връзки с него преди повече от 15 години.
В хода на делото се обясни, че Санчес-Гузман е оповестил банкрут през 2014 година. Кредиторите му възобновиха търсенията си от него, откакто стана ясно, че не е заявил като вероятен източник на доход правосъдното дело против Брайън Сингър.
Кредиторите ще вземат 61 хиляди $ от парите, които ще получи Санчес-Гузман. След това той ще би трябвало да покрие и хонорарите на юриста си.
През февруари филмовата компания, с която работеше Сингър, разгласи, че стопира плана, по който той е зает. Сингър също по този начин беше махнат от хитовия филм " Бохемска рапсодия ", откакто свърши по-голямата част от режисирането му.
През януари списание " Атлантик " разгласява детайлни детайлности от четирима мъже, обвиняващи Брайън Сингър в полово посягане от 2014 година насам. Сингър отхвърля всички обвинявания. Той е най-известен с режисирането на кино лентата " Обичайните обвинени ", както и с режисирането на 4 кино лентата от касовата поредност Х-Мен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР