Холивудският продуцент Харви Уейнстийн, който беше осъден на 11 март

...
Холивудският продуцент Харви Уейнстийн, който беше осъден на 11 март
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн също е заразен с коронавируса

Холивудският продуцент Харви Уейнстийн, който беше наказан на 11 март на 23 години затвор по обвиняване в обезчестяване и насилствен секс, се е заразил с ковид. Това заяви английският таблоид " Дейли Мейл ", базирайки се на собствен източник, съобщи БГНЕС.
Според източника на изданието, на Уайнстийн е юридически тест в пандиза и той се е оказал позитивен. Затова продуцентът е подложен под карантина.
По-рано стана известно, че няколко часа след произнасянето на присъдата Уайнстийн е бил приет в болница в болничното заведение, само че след известно време е върнат в пандиза. Списание Variety, базирайки се на представител на продуцента, тогава заяви, че хоспитализацията на Уайнстийн не е обвързвана с пандемичната болест.
В Холивуд избухна голям скандал, откакто Уайнстийн - един от най-влиятелните кино продуценти в Съединени американски щати, беше упрекнат в тормоз от десетки дами, в това число от известни актриси като Анджелина Джоли, Ума Търман и Ашли Джъд. В резултат на обвиняванията Уайнстийн беше уволнен от личната му компания, а управляващите в Ню Йорк започнаха следствие против него, приключило с обвинителна присъда.
Още: " Харви Уайнстийн за Дженифър Анистън: Да бъде убита "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР