Холивудският магнат Харви Уейнстийн, обвинен за сексуален тормоз и изнасилвания,

...
Холивудският магнат Харви Уейнстийн, обвинен за сексуален тормоз и изнасилвания,
Коментари Харесай

Оливър Стоун защити Харви Уейнстийн

Холивудският магнат Харви Уейнстийн, упрекнат за полов тормоз и изнасилвания, е „ наказан от системата за разпра “ – режисьорът Оливър Стоун стана един малцината, които през последните дни, пазят продуцента.

Трябва да изчакаме какво ще се случи на процеса в съда, разяснява Стоун пред публицисти в Бусан, Южна Корея, където ръководи жури на кино фестивал.

Според него киноиндустрията и публиката са осъдили прибързано Уейнстийн.

Холивуд е цялостен с ужасяващи истории, само че обвиняванията към Харви Уейнстийн, засягащи дълги години, са единствено клюки, упорства Стоун. Той акцентира, че в този интервал си е съперничил в Уейнстийн и не го познава добре, само че въпреки всичко не желае да разяснява злословия.

Обвинителките на продуцента са не по-малко известни от режисьора, който неотдавна направи дълъг, противоречив и необятно обсъждан документален филм-интервю с Путин.

„ Ню Йорщ Тайм “ цитира звезди като Ашли Джъд и Роуз Макгоуън, които описват, че продуцентът е желал да ги масажира, че ги е принуждавал да го гледат гол, че име  обещавал покровителството за кариерата против секс услуги.

Срещу 65-годишния Уейнстийн започнаха полицейски следствия в Ню Йорк и във Англия, където през вчерашния ден беше упрекнат и за четвърто обезчестяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР