Холивудският любимец Брад Пит не остана длъжен на бившата си

...
Холивудският любимец Брад Пит не остана длъжен на бившата си
Коментари Харесай

Брад Пит: 9 млн. долара стигат дори за децата на Джоли

Холивудският любим Брад Пит не остана задължен на някогашната си половинка Анджелина Джоли, която го упрекна, че не полагал задоволително грижи за многодетното си семейство.
По-рано женската част от разпадналата се към този момент Бранджелина подаде молба във Върховния съд на Ел Ей, в която упорства Пит да заплаща повече за възпитанието на общите им деца, напомня БГНЕС.
" Той (Пит)е длъжен да заплаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща задоволително средства за възпитанието на децата “, се споделя в молбата, направената от юрист Саманта Блей Дежан.
Брад Пит изрично оспорва изказванието, че не е подкрепил фамилията си. Той съобщи, че е отпуснал 8 милиона $. С тези средства Анджелина е купила новия си дом, в който живеят сега. Отделно от това е платил 1,3 милиона $ по фактури за нея и децата.
" Над 9 милиона $ са изцяло задоволително даже за децата на холивудски звезди ", безапелационен е Брад.
Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха дружно 10 години, само че подписаха брак едвам през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР