Холивудският ас Робърт де Ниро връчи почетната награда „Икона на

...
Холивудският ас Робърт де Ниро връчи почетната награда „Икона на
Коментари Харесай

Де Ниро обяви Ал Пачино за Икона на Америка

Холивудският ас Робърт де Ниро връчи почетната премия „ Икона на Америка “ на своя другар и сътрудник Ал Пачино по време на галацеремония в Бевърли Хилс.

Терминът „ икона “ се употребява ненужно доста, само че не и довечера отсече Де Ниро преди да заприказва за дългогодишното си другарство с екранния Майкъл Корлеоне. „ Гледайки тези клипове от кариерата на Ал, не мога да не се замисля за какво не съм получавал аз тези функции... Явно са желали по-възрастен артист за тях “, намигна още артистът от „ Шофьор на такси “.

Пред публиката в залата той си спомни за взаимното им присъединяване в „ Кръстникът 2 “, където Де Ниро играе младият Вито Корлеоне (бащата на Майкъл). „ Оттогава Ал ме възприема като бащинска фигура “, посочи той, наблягайки че по този начин и не са снимали обща сцена в заглавието.

„ Толкова съм признателен за тази чест! Чувствам се преклонен... Никога не съм бил човек на думите, изключително в такива обстановки “, сподели на собствен ред и Пачино. Сега почитателите им чакат с неспокойствие и филмът „ Ирландецът “, в който двамата ще се завърнат пред камера под режисурата на Мартин Скорсезе. Филмът се чака да направи премиерата си в края на годината по Netflix.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР