Холивудският ас Джони Деп е поел кормилото по въпроса за

...
Холивудският ас Джони Деп е поел кормилото по въпроса за
Коментари Харесай

Джони Деп крои сам визията си за Фантастични животни

Холивудският ас Джони Деп е поел кормилото по въпроса за визията на героя му във „ Фантастични животни и къде да ги намерим “. Това стана ясно от изявление на артиста за EW във връзка идната втора част от франчайза, въодушевен от вселената на Хари Потър.

Първоначално организирах „ среща “ с Дж. К. Роулинг по скайп, след това се видяхме и онлайн в Лондон за първите подготовки за кино лентата. Наистина почитам работата й и се веселя, че тя има нужното доверие в мен да изградя облика на Гелърт Гринделвалд

споделя Деп, като прецизира, че другите очи на персонажа му са точно негова концепция. „ Смятам, че характерът на Гринделвалд не разказва единствено един човек “, акцентира екранният карибски корсар. Деп признава, че познава вселената на Хари Потър още от времето, когато чел книгите на децата си.

Вторият филм от „ Фантастични животни “ ще се концентрира точно върху Гринделвалд. Премиерата е заложена за 16 ноември, а режисьор е Дейвид Йейтс. Със сюжета, разумно, се заема самата Роулниг. Още преди представянето на заглавието пък Деп удостовери, че ще го забележим и в третата лента от поредицата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР