Холивудският ас Брад Пит не пропусна да се защити от

...
Холивудският ас Брад Пит не пропусна да се защити от
Коментари Харесай

Брад Пит олекна с $8 милиона заради Джоли

Холивудският ас Брад Пит не пропусна да се отбрани от нападките на някогашната си муза Анджелина Джоли.

Актьорът съобщи, че е платил над 1, 3 милиона $ детска прехрана след раздялата им, както и че е дал назаем други 8 милиона на 43-годишната хубавица, с цел да си купи тя нов дом. Той упрекна брачната половинка си, че се пробва да манипулира медиите по време на дългото им бракоразводно дело

"Уверенията на Брад са нахален опит да се прикрие истината и да се отвлече вниманието от обстоятелството, че не е извършил напълно задължението си да заплаща прехрана на децата ", обявиха юристи на звездата от „ Господарка на злото “.

Припомняме, че Джоли подаде молба с настояването Върховният съд на Лос Анджелис да принуди Пит да заплати повече средства за издръжката на наследниците им. Тя упорства и разводът им да се завърши до края на годината.

Звездната двойка, която стана известна като Бранджелина, се раздели през 2016 година Те възпитават общо шест чеда. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им щерка, която обича да се държи като момче и държи да я назовават Джон. През 2008 година се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

Източник: Монитор
Снимка: GQ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР