Холивудският ас Брад Пит е инструктирал адвокатите си да поискат

...
Холивудският ас Брад Пит е инструктирал адвокатите си да поискат
Коментари Харесай

Брад Пит заплаши Джоли с глоба

Холивудският ас Брад Пит е инструктирал юристите си да изискат от съда да бъде избран краен период за оформянето на развода му с Анджелина Джоли, тъй като тя продължава да го протака, заяви в. The Sun.

Ако не подпише документите до тогава, актрисата ще е принудена да заплати санкция.

Въпреки че звездата от „ Бандата на Оушън “ демонстрира "невероятно самообладание " по време на развода, протакането към този момент му е омръзнало. Той е изтощен от непрекъснатото отсрочване от страна на някогашната му вдъхновения и му се коства, че за нея то към този момент се е трансформирало в игра.

Разводът на звездната двойка продължава към този момент три години. През април даже се заприказва, че Джоли желае да си върне Пит. Съдът обаче постави завършек на сходни очаквания, като издаде отчасти решение за бракоразвод, с което разгласи двамата за "юридически необвързани ", до момента в който не бъдат конкретизирани останалите елементи.

"Брад не харесва ултиматумите, само че прекара две и половина години да прецизира детайлностите по края на брака си.

Той просто желае да завърши вечно и да продължи живота си, без разводът да виси над главата му. Жалко, че се стигна дотук ", показа негов непосредствен.

Източник: Monitor
Снимка: РОЙТЕРС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР