Холивудският ас Бен Афлек налива основите на три паралелни заглавия,

...
Холивудският ас Бен Афлек налива основите на три паралелни заглавия,
Коментари Харесай

Бен Афлек се завръща като режисьор до края на 2019г.

Холивудският ас Бен Афлек налива основите на три паралелни заглавия, на които да застане отпред от позицията на режисьор. Това разкри самият артист, като призна, че се надява да стартира работата на терен по най-малко една от продукциите до края на годината.

"Трудно се прави един филм, мъчно се намира сътрудник, който да ти даде освен финансов тил, само че и свободата да изградиш кино лентата по този начин, както има максимален смисъл за теб ", изясни звездата от „ Арго “ пред Collider. Сред плановете, с които името му към този момент беше свързвано, са кино акомодация на "Свидетелят по обвиняването " на Агата Кристи, както и различен престъпен трилър, в който с присъединяване се чака да се разпише един от най-хубавите му другари в промишлеността - Мат Деймън.

Припомняме, че за последно той се настани на режисьорското столче за мафиотския трилър „ Те живеят в нощта “, в който се разписа и в основната роля през 2016 година Последната година се оказа турбулентна за Афлек, като на два пъти се лекува от алкохолизъм в рехабилитационен център.

Въпреки това актьорската му кариера наподобява не страда от това. Към момента той промотира идващото си заглавие Triple Frontier, продуцирано от Netflix. Задават се и още два кино лентата с присъединяване на екранния Батман – Torrance на Гавин О`Конър и The Last Thing He Wanted на Дий Рийс.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР