Холивудският ас Бен Афлек е отказал да режисира няколко интересни

...
Холивудският ас Бен Афлек е отказал да режисира няколко интересни
Коментари Харесай

Бен Афлек отказа да дойде в България заради Джей Ло

Холивудският ас Бен Афлек е отказал да режисира няколко забавни кино лентата, защото продуцентите желали да ги снима у нас.

Той обаче отклонил предложенията не тъй като е имал нещо срещу страната ни, в която апропо към този момент е идвал един път, а тъй като е желал да бъде покрай децата си и брачната половинка си – Дженифър Лопес. 



„ Имаше няколко кино лентата, които желаех да дирижирам, само че за тях продуцентите държаха да ги заснемем в България. Аз отвърнах: В България? “. Това споделя артистът в изявление, в което споделя по какъв начин целите в персоналния му живот са повлияли върху отношението му към подбора на планове.

„ Една от аргументите да го направя, беше, че съм разведен. Споделям настойничество. Не желая към този момент да вървя до Остин или Ню Орлиънс, или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са прекомерно значими. Ако ги пропусна, ще скърбя цялостен живот “, прям е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.



Бен Афлек има две дъщери (Вайълет и Серафина) и един наследник (Самюъл) от предходния си брак с актрисата Дженифър Гарнър. Двамата се разделиха след 13-годишен брак, траял от 2005 до 2018 година

Първият годеж на Бен Афлек с Дженифър Лопес е през ноември 2002 година Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят, с цел да се съберат още веднъж цели 20 години след първия си годеж. 
                             

Миналата година Афлек и Лопес подвигнаха обилна женитба, показвайки на света какъв брой доста се обичат.

Да напомним, че Бен беше в България за малко през 2011 година, с цел да изследва терена за възможни фотоси на кино лентата си „ Арго “, на който е режисьор. В последна сметка обаче заложи на друга дестинация.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР