Холивудският актьорДжони Деп призова хората да обещаят на самите себе

...
Холивудският актьорДжони Деп призова хората да обещаят на самите себе
Коментари Харесай

Джони Деп: Без расизъм

Холивудският артист Джони Деп прикани хората да обещаят на самите себе си, че ще се борят против расизма, заяви Контактмюзик. Повод за апела на звездата от " Карибски пирати " е гибелта на чернокожия Джордж Флойд, станал жертва на полицейско принуждение, която отприщи всеобщи митинги. Деп съобщи, че на фона на трагичното събитие хората би трябвало да се активизират, с цел да се постави завършек на систематичния расизъм.

" Няма метод нещо безсмислено да придобие смисъл. Няма метод да върнем живот, който е бил лишен. По същия метод няма по какъв начин да се поправи и разрушено сърце. Това, което можем да създадем, е да дадем обет пред самите себе си, че расизмът и незнанието повече не могат да бъдат алтернатива . Трябва да има смяна. Трябва да я желаяме ", написа Джони Деп.

Петдесет и шест годишният артист също така осъжда остро " гротескната илюстрация на корист с власт ", която служител на реда Дерек Човин показва при убийството на Флойд.

Междувременно изданието заяви, че рапърът Снуп Дог тази година ще гласоподава за първи път, тъй като желае да види Доналд Тръмп свален от президентския пост. Досега 48-годишният рапър се е въздържал от гласоподаване, защото неправилно е считал, че няма такова право поради престъпното си досие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР