Холивудският актьор Уил Смит е сред изпълнителите на официалната песен

...
Холивудският актьор Уил Смит е сред изпълнителите на официалната песен
Коментари Харесай

Уил Смит е сред изпълнителите на официалната песен на световното по футбол

Холивудският артист Уил Смит е измежду изпълнителите на формалната ария за международното състезание по футбол. Другите двама са Ники Джем и Ера Истрефи, а продуцент е диджеят Diplo.

ФИФА показа през днешния ден химна, озаглавен Live It Up. От интернационалната федерация оповестиха, че на финала на шампионата на 15 юли публиката ще види осъществяване онлайн.

" Чест е да бъда поканен да пея на международното. Това световно събитие събира хора от целия свят да поддържат, да се смеят и да изживяват магия ", сподели Смит. Той добави, че " в последна сметка желаеме просто да забележим света да танцува ".



Ники Джем е една от огромните музикални звезди в Южна Америка. Той дефинира присъединяване си в песента, като " достижение за цялостен живот ". " Не са доста изпълнителите, които са имали привилегията да кажат, че са били част от това. Много съм горделив и благополучен. Мога да кажа на внуците си: " Аз го направих ".

Родената в Прищина Истрефи уточни, че е огромен футболен почитател и че няма самообладание международното да стартира. Видеото към песента ще бъде показано на 7 юни - седмица преди началото на международното.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (79)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР