Холивудският актьор Том Харди влиза в ролята на гангстера Ак

...
Холивудският актьор Том Харди влиза в ролята на гангстера Ак
Коментари Харесай

Секссимволът Том Харди влиза в ролята на легендарния гангстер Ал Капоне

Холивудският артист Том Харди влиза в ролята на гангстера Ак Капоне. За да се превъплъти в него той ще бъде плешив и с белези, оповестяват БГНЕС.
Къщата на Ал Капоне в Чикаго – по-евтина от мезонет в София (ВИДЕО) Големият мафиотски необут е живял в парцела дружно със фамилията си през 20-те
Лентата се споделя „ Фонзо” и се снима сега, а почитатели споделят, че Харди толкоз се е вживява в ролята на най-големия разбойник на всички времена, че не могат да го разпознаят.

" It’s not the classic Al Capone that you necessarily envision... I don’t want to give too much away about it, but there’s definitely a transformation. " – #TomHardy on playing Al Capone in @JoshuaTrank's new biopic #Fonzo. Check out these on-set snaps. pic.twitter.com/VOsMJ6DwkA
— INDUSTRIA (@INDUSTRIALIVE) March 11, 2019
Режисьорът Джош Транк показа няколко подиуми от фотосите. Фотографиите бързо се разпространиха в обществените мрежи и множеството от почитателите му не можеха да повярват, че това е той.
Подготвят продължение на “Венъм ” с Том Харди, макар неприятните мнения Филмът пожъна огромен бокс офис триумф, само че рецензията се изрази отрицателно за историята и играта на Харди
Филмът споделя за късните години на Капоне, когато той излиза от пандиза, страдайки от начална форма на деменция. Харди неотдавна призна, че във кино лентата няма да наподобява като класическия Ал Капоне, само че несъмнено ще има промяна.

„ Няма трагично да се трансформирам за Капоне, както го направих за ролята на Бейн в „ Черният рицар “. Мисля, че тогава нанесох вреди на тялото си, изключително посредством напълняването. Ако още веднъж стартира да напълнявам, мисля, че ще се разпадна като кула от карти “, призна артистът.
Актьорът Том Харди и брачната половинка му чакат второ дете Двамата към този момент имат имат едно дете на 2 години
Харди и неговата брачна половинка, Шарлот Райли, се снабдиха с второ дете, синът им Форестър, в края на предходната година, което получи името си поради обичания филм на Харди „ Форест Гъмп “ и ролята, пред която Том се прекланя – тази на Том Ханкс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР