Холивудският актьор Раян Рейнолдс се появи с маска на еднорог

...
Холивудският актьор Раян Рейнолдс се появи с маска на еднорог
Коментари Харесай

Раян Рейнолдс пя като еднорог в корейско предаване

Холивудският артист Раян Рейнолдс се появи с маска на еднорог в корейското музикално предаване King of Mask Singer, видя Монитор. Звездата от Дедпул се яви като участник и изпя песента Tomorrow от мюзикъла Ани.

Предаването прилича формата The Voice, защото двама реализатори се крият зад маски, с цел да бъдат оценени само по гласовите си благоприятни условия. Рейнолдс не съумя да впечатли с вокалните си заложби публиката, която безусловно полудя от наслада, когато видя кой се крие зад маската на еднорога.

„ Здравейте всички! Съжалявам за тази ария. Носих памперс за възрастни! Това беше мощна тръпка. Беше невероятна чест за мен, че ме накарахте да прескоча лимита си и ви благодаря “, съобщи след елиминацията си той.

Междувременно стана ясно, че ще има продължение на блокбастъра Бодигард на килъра, който докара Раян Рейнолдс и Самюел Джаксън у нас преди две години. Втората част на лентата още веднъж ще се снима в България и ще носи името Бодигард на дамата на килъра.

По-наблюдателните почитатели незабавно разпознаха Салма Хайек в ролята на основен воин. Актрисата с мексикански корени изигра нахаканата брачна половинка на екранния наемен палач, в чиято кожа скочи Джаксън, а затворническите подиуми с нея се трансфораха в цялостен шлагер.

Сега героят на Рейнолдс – професионалният телохранител Майкъл Брайсу, ще би трябвало да изостави „ клиента си “ Дариус Кинкейд, с цел да брани живота на половинката му. Очаква се фотосите да стартират в края на годината.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР