Холивудският актьор Крис Прат и Катрин Шварценегер - дъщерята на

...
Холивудският актьор Крис Прат и Катрин Шварценегер - дъщерята на
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер има нов зет

Холивудският артист Крис Прат и Катрин Шварценегер - дъщерята на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, подписаха брак, заяви Контактмюзик.

Крис и Катрин, които започнаха да се срещат предишното лято, се ожениха в границите на сантиментална гала в Монтесито, Калифорния, в наличието на свои близки и другари.

" Атмосферата бе прелестна - на всички места имаше доста цветя и зеленина ", показа източник, представен от сп. " Пийпъл ".

Сред присъстващите бяха родителите на Катрин - Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, както и 6-годишният наследник на Крис - Джак.

След церемонията гостите пиха коктейли на моравата и бяха забавлявани с осъществявания онлайн на тайфа. " Имаше само локални храни, в това число голямо количество пресни зеленчуци - означи източникът. - Беше определено леко лятно меню. За десерт имаше малини, боровинки, френско грозде. "

Тридесет и девет годишният Прат по-рано беше женен за холивудската актриса Ана Фарис, само че двамата се разделиха през юли 2017 година

След бурна сантиментална връзка с Катрин, Прат заяви през януари, че се е сгодил за нея.
Той се прочу с функциите си в поредиците " Пазители на галактиката ", " Джурасик свят ", " Отмъстителите " и филмите " Великолепната седморка ", " Тя " и " Враг номер едно ".

Катрин е най-голямата щерка на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Освен като журналистка и блогърка, Катрин се изявява и като писателка - авторка е на няколко книги, измежду които детската брошура " Маверик и аз ", оповестена през 2017 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР