Холивудският актьор , който все още води съдебни спорове с

...
Холивудският актьор , който все още води съдебни спорове с
Коментари Харесай

Брад Пит повече няма да се жени

Холивудският артист, който към момента води правосъдни разногласия с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли за попечителството над децата им, е решил да се откаже от персоналния си живот и не счита да се дами още веднъж, оповестява UsWeekly. Изданието се базира на източници от обкръжението на звездата, предава БГНЕС.

Познати на 57-годишния актьор твърдят, че той е престанал да преглежда срещите с дами като нещо предпочитано поради голямото задължение на отговорността, паднало върху него след бракоразводния развой с Джоли. Той излизал на няколко срещи, само че те не са довели до нищо съществено. Освен това Пит продължава по правосъден ред да търси настойничество над децата.
 Брад Пит изгуби борбата за настойничество над децата му с Анджелина Джоли Брад Пит изгуби борбата за настойничество над децата му с Анджелина Джоли
Върховният съд на Калифорния отхвърли молбата на Брад Пит в горчивата му борба за настойничество над децата им с някогашната му брачна половинка Андж...

„ Брад работи интензивно и се пробва да бъде оптимално положителен. Войната с Анджелина в действителност му се отрази. За благополучие той има невероятна мощ на волята и прелестна група за поддръжка “, разкри източник пред кореспонденти. По-рано Върховният съд на щата Калифорния отхвърли жалбата му по продължаващото дело за настойничество над децата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР