Холивудският актьор и режисьор Бен Афлек сподели публично за борбата

...
Холивудският актьор и режисьор Бен Афлек сподели публично за борбата
Коментари Харесай

Бен Афлек сподели за борбата си а алкохола

Холивудският артист и режисьор Бен Афлек показа обществено за битката си с алкохола, предадоха международните организации. Звездата разгласява пост в „ Инстаграм”, в който разгласи, че е минал 40-дневно лекуване в клиника за алкохолици.

„ Подкрепата, която получих от фамилията ми, сътрудниците ми и моите почитатели, значи доста повече, в сравнение с мога да изрека. Даде ми силата и поддръжката да приказвам за заболяването ми с други хора. Борбата с всяко пристрастяване е сложна и продължава цялостен живот”, написа носителят на премия „ Оскар” в изказването си.
View this post on Instagram
A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on Oct 4, 2018 at 12:48pm PDT

През август артистът постъпи в клиника за лекуване от алкохолна взаимозависимост, подсилен от актрисата Дженифър Гарнър, с която са разграничени от 2015 година Двамата имат три деца.

Зависимостта на артиста не е изненада за Холивуд. Правил е два несполучливи опита да се оправи с казуса - през 2001 година и 2017 година

Афлек е споделял какъв брой му е мъчно да преодолее това пристрастяване – наследствено в фамилията му. Баща му и брат му Кейси Афлек също са имали такива проблеми.

„ Бен е пияч. Повечето ми дядовци са алкохолици. Баща ми е пияч, от най-лошите, само че от 30 години е изтрезнял. Аз не пия от към шест години”, показа Кейси Афлек предишния месец в телевизионното предаване „ Ентъртейнмънт тунайт”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР