Холивудският актьор и носител на Оскар Никълъс Кейдж и четвъртата

...
Холивудският актьор и носител на Оскар Никълъс Кейдж и четвъртата
Коментари Харесай

И четвъртият брак на Никълъс Кейдж вече е история

Холивудският артист и притежател на " Оскар " Никълъс Кейдж и четвъртата му брачна половинка - гримьорката Ерика Койке, се разведоха публично - 69 дни откакто подписаха брак, заяви Контактмюзик.

55-годишният Кейдж подаде заявление за подписване на брак на 23 март т.г. и още същия ден се ожени за Койке в Лас Вегас.

now officially divorced
— TopTensDaily (@DailyTens)
Само четири дни по-късно артистът подаде молба за анулирането му.  Никълъс Кейдж тогава съобщи, че в деня на сватбата е бил пийнал и упрекна избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди и също така си е послужила с машинация, напомня изданието.  Ерика Койке на собствен ред се опълчи на анулирането на брака и изиска съпружеска прехрана.

От документите, с които разполага уеб сайтът за звезди TMZ излиза наяве, че Кейдж не е съумял да издейства отменяне на брака , само че за сметка на това е получил бърз бракоразвод от арбитър в Невада. Това се е случило на 31 май - 69 дни откакто някогашната двойка подписа брак в Лас Вегас. Засега остава неразбираемо дали Ерика ще получава съпружеска прехрана.

Никълъс Кейдж, който живее в Лас Вегас, съумя да опази връзките си с Койке от медийното внимание. Смята се, че връзката им е почнала през април м.г. Зад гърба си артистът има още три провалени брака - с Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и Алис Ким.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР