Холивудският актьор и носител на Оскар Леонардо ди Каприо ще

...
Холивудският актьор и носител на Оскар Леонардо ди Каприо ще
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо ще се снима във филм на Куентин Тарантино

Холивудският артист и притежател на " Оскар " Леонардо ди Каприо ще се снима във кино лентата на Куентин Тарантино, проследяващ убийствата, осъществени от почитатели на Чарлз Менсън, съобщи Ройтерс, базирайки се на " Варайъти ".

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Ди Каприо няма да се превъплъти в облика на Менсън - един от най-известните американски нарушители на 20-и век. Очаква се носителят на " Оскар " да играе застаряващ артист. Подробности към към момента неназования кино план не се оповестяват. През ноември предходната година режисьорът Куентин Тарантино, който е и сценарист на кино лентата разкри, че продукцията няма да е биографична, а ще наблюдава събитията през лятото на 1969 година Тогава в Южна Калифорния са осъществени поредност от жестоки убийства, зад които стоят членове на сектата на Менсън. Сред жертвите е бременната актриса Шарън Тейт.

Чарлз Менсън, който излежаваше доживотна присъда като гарант на девет убийства, умря през ноември предходната година на 83-годишна възраст. Филмът на " Сони пикчърс " ще излезе на екран на 9 август 2019 година - тъкмо 50 години след убийствата на Тейт и нейни другари. " Варайъти " и " Дедлайн " оповестяват, че австралийската актриса Марго Роби е получила предложение да се превъплъти в облика на Шарън Тейт. С плана на Куентин Тарантино се свързват също имената на Том Круз, Брад Пит и Ал Пачино.
 Ди Каприо ще изиграе Да Винчи Ди Каприо ще изиграе Да Винчи
Американският артист Леонардо ди Каприо ще изиграе основната роля в екранизираната биография на Леонардо да Винчи, оповестява онлайн изданието Deadline.c...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР