Холивудският актьор и музикант Джаред Лето се оказа заклет почитател

...
Холивудският актьор и музикант Джаред Лето се оказа заклет почитател
Коментари Харесай

Жокера от Отряд самоубийци стана защитник на гората в Пирин

Холивудският артист и музикант Джаред Лето се оказа върл обожател на вековните гори в Национален парк " Пирин ", излиза наяве от негово обръщение в Туитър през уеб страницата на Световния фонд за дивата природа WWF. Лето, който изигра злокобния Жокер във кино лентата " Отряд самоубийци ", прикани: " Присъединете се към мен и WWF, с цел да спасим вековните гори на Пирин от разширението на ски зоната и сечта. Споделете и разпространете ", написа Канал 3.
Включването на 45-годишния американец от Луизиана в хора на митингите против втория въжен превоз в ски зона Банско е следващо доказателство за мощния напън, оказван извън върху българските управляващи против проектите за възстановяване на изискванията в курорта ни.

Управляващите отложиха разглеждането на тази точка, само че това провокира гнева на вносителя - вицепремиера Валери Симеонов, който даже изригна остро против премиера, обвинявайки го, че го е саботирал и изиграл.

Икономистът Владимир Каролев пък непосредствено написа във Facebook: " Премиерът Бойко Борисов през последните години е потвърдил през делата си, че не желае развиване на планински туризъм.

Саботирането на законното решение на казуса, импортирано от Обединени патриоти и министъра на екологията въз основа на двугодишна работа на междуведомствената група, беше знаково ", добави Каролев, който е разпален екскурзиант, скиор и сноубордист.

Самият Бойко Борисов съобщи, че поддържа " с две ръце " построяването на втори кабинков въжен превоз в Банско, само че единствено съгласно закона. Премиерът се зарече, че когато има проект за ръководство на парк " Пирин ", самичък ще внесе такава точка за разглеждане от Министерски съвет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР