Холивудският актьор и кечист Дуейн Джонсън - Скалата, публикува в

...
Холивудският актьор и кечист Дуейн Джонсън - Скалата, публикува в
Коментари Харесай

Скалата публикува снимка на дядо си и кечист с български корени

Холивудският артист и кечист Дуейн Джонсън - Скалата, разгласява в формалния си Instagram профил фотография с българска диря, написа обстоятелства.бг.

С фрагмента той превъртя лентата до 70-те години на предишния век, показвайки дядо си Питър Майвия, който е в компанията на Андре Рене Русимоф - Гиганта, кечист с български корени.

На фрагмента внушителният Андре е седнал върху родственика на звездата от " Бързи и гневни ". Двамата са по бански и се смеят, до момента в който пият " Fresca " - напитка с мирис на грейпфрут, показана на американския пазар през 66-та.

" Какво бясно връщане обратно към 70-те. Тук е " 8-мото знамение на света " - Андре Гиганта, който употребява дядо ми за седалка, карайки го да наподобява като малко момче. Те бяха най-хубави другари, яки мъже, които всяка вечер се бореха, а както можете да видите от усмивките им и силата към тях - изцяло се допълваха. Дядо ми умря още когато бях момче, тъй че в никакъв случай не съм имал достойнството да го познавам като човек. Щеше да бъде ужасно да можех да подвигна една наздравица с текила, дружно с тези мъже. Също по този начин бих желал да се боря и с тях - това би било занимателно, нищо че щяха да ме сритат ", написа Джонсън.

Андре Русимоф е роден в град Гренобъл, Югоизточна Франция, на 19 май 1946 година Баща му - Борис Русимов, е родом от живописното село Рибарица, Тетевенско, а майка му Мариан е полякиня. Андре е включен в Книгата за върхове на Гинес, като най-високо платения кечист за своето време. Прякорът Гиганта идва поради внушителните му размери, той е бил 224 сантиметра висок и е тежал 240 кг. Славата му обикаля света и го води в Холивуд, където се снима в шлагера " Принцесата младоженка ".

На 27 януари 1993 година, на 46-годишна възраст, Русимов умира в Париж от сърдечна непълнота по време на сън. През 2018 година телевизия НВО направи документален филм за него.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР