Холивудският актьор и екоактивист Леонардо ди Каприо обедини усилия с

...
Холивудският актьор и екоактивист Леонардо ди Каприо обедини усилия с
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо се включи в нова екологична организация

Холивудският артист и екоактивист Леонардо ди Каприо сплоти старания с вдовицата на Стивън Джобс - предприемачката и филантропка Лорън Пауъл Джобс, и с милиардера вложител Брайън Шет за основаването на нова организация за запазване на околната среда и битка с климатичните промени, съобщи Асошиейтед прес.

Организацията с нестопанска цел Ърт Алайънс (Earth Alliance) ще прави световна активност за запазване на екосистемите и дивата природа и ще работи за "климатична правдивост ".

Ърт Алайънс ще дава средства и просветителни благоприятни условия, ще финансира акции и кино продукции и ще работи с локални организации и човеци в най-засегнатите от загубата на биоразнообразие и климатичните промени райони.

В изказването, направено от Ди Каприо, се показва, че Ърт Алайънс е "нова, по-голяма и преносима платформа за шерване на запаси и опит и установяване на най-хубавите стратегии за действителни промени по цялата планета ".

Едноименната фондация на Леонардо ди Каприо, посредством която артистът и екоактивист обезпечава крупни суми за разнообразни дела - от избавяне на лъвове и възобновяване на мангровите гори до по-добър достъп до слънчева сила, става част от новата организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР