Холивудският актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер

...
Холивудският актьор и бивш губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер
Коментари Харесай

Шварценегер: Тръмп, изглеждахте като варен макарон пред Путин

Холивудският артист и някогашен губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изглеждал като " фенче " и " дребен варен макарон " на " смущаващата " конференция измежду срещата му в Хелзинки с съветския водач Владимир Путин.

Във видеопослание в Туитър Шварценегер съобщи:

" Президент Тръмп, аз просто видях конференцията ви с президента Путин. Беше ми неловко да виждам по какъв начин стоите там като дребен варен макарон, като малко фенче. Запитах се, по кое време ще го помолите за подпис или да си извършите селфи дружно! ".

Той акцентира, че присъединяване на американския президент в срещата на върха е изменничество по отношение на Съединени американски щати и разследващите служби, които упрекнаха Русия във вмешателство на президентските избори през 2016 година.

" Вие сте президент на Съединени американски щати, вие не би трябвало да постъпвате по този начин! Какво не ви е наред?! ", добави артистът, станал прочут като Терминатор.

Той упрекна Тръмп, че е атакувал разузнаването на Съединени американски щати и министерството на правораздаването, отказвайки да осъди съветската интервенция на президентските избори през 2016 година.

" Какво се случи със мощните думи и мощта на Роналд Рейгън, когато заставам там пред Берлинската стена и призоваваше Горбачов да я бутне? ", попита още Шварценегер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР