Холивудският актьор Хоакин Финикс кани всички да седнат на кухненската

...
Холивудският актьор Хоакин Финикс кани всички да седнат на кухненската
Коментари Харесай

Хоакин Финикс насърчава хората да станат вегани

Холивудският артист Хоакин Финикс кани всички да седнат на кухненската му маса, с цел да поговорят за етичното отношение към животните - като част от новата акция "Промени света от кухнята си. Стани веган " на PETA.

Във видеото звездата от "Жокерът " и дълготраен бранител на правата на животните приказва от личната си кухня, насърчавайки хората, които обичат животните, да "променят света от кухнята си " и да станат вегани.

"В света има толкоз доста болежка, пред която сме безсилни - само че да бъдете част от страданието на животните не е една от тях ", споделя Хоакин Финикс във видеоклипа.

Посланието на носителя на "Оскар " е съпроводено с фрагменти от неотдавнашното следствие на PETA за огромна птицеферма в Охайо, Съединени американски щати, където организацията за правата на животните споделя, че е разкрила натъпкани животни в тесни пространства, които са били подлагани на жестока евтаназация.

"Лесно е да избягаш от персоналната отговорност, като интензивно избягваш истината. Но се надявам, че ще се присъединиш към мен в отхвърлянето на жестокостта към животните ", споделя Хоакин Финикс.

"Тези животни живеят в жив пъкъл ", декларира артистът, като поучава хората да одобряват веган диетата, която може да помогне за понижаване на жестокостта към животните.

Това е единствено едно от многочислените старания на Хоакин Финикс в поддръжка на правата на животните. Тази година той оказа помощ за спасяването на крава и телето й от касапница и участва на бдение за свине от кланиците незабавно след спечелването на премията на Гилдията на филмовите артисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР