Холивудският актьор Гари Стреч търси помощ от българския психотерапевт Иво

...
Холивудският актьор Гари Стреч търси помощ от българския психотерапевт Иво
Коментари Харесай

Актьорът Гари Стреч търси помощ от български психотерапевт, той му предлага сценарий за филм

Холивудският артист Гари Стреч търси помощ от българския психотерапевт Иво Величков до момента в който е на фотоси у нас. А той, с изключение на терапия, му предлага и подготвен сюжет за филм, написан особено за Стреч. Това описа артистът по БТВ.
Прочетете още
През 90-те той е сполучлив артист със единствено една загуба. Още до момента в който се занимава с бокс е видян от фешън организации и се снима за марки като „ Келвин Клайн “ и „ Версаче “. В киното има над 20 функции, най-известни са тази на Сони в " Обувките на мъртвеца ", както и на Клитус в " Александър ". Работил е с режисьора Оливър Стоун, с артисти като Анджелина Джоли, Колин Фарел, Гай Ричи и доста други.

" Бях тук за фотосите на " Колело към Рая " с Деси Тенекеджиева. Говорихме си с нея, че желая да намеря някого, с  който да беседвам. Казах й, че съм малко вманиачен, самовглъбен и желая да оправя нещата от живота си. Тя ми описа за човек, който прави хипнотерапия с коне. Свързах се с него и се оказа, че той е вманиачен по филми и е разпален по кино, гледал ме е. Написал е сюжет особено за мен ", описа Стреч. 

Така Величков е оказал помощ с терапия на артиста без пари, а Стреч изискал да прочете сюжета и сега снима филм по него. " Невероятен план. Нещо като филм-пътешествие от вида " Две димящи цеви ", кара те да се записляш, метафизичен е ", описа Стеч. В момента той живее у Величков в планината, дружно цепят дърва и яздат коне.

Той призна, че най-големият му боязън е от загуба на обичаните му хора и любовта. Иво ме научи, че не може да се живее в боязън. Трябва да се живее тук и в този момент, осъзнал е той.

Актьорът описа и за боксьорската си кариера. " Бях напълно дребен, когато майка ми ни напусна, бяхме три момчета и татко ни ни отгледа. Бях проблематично дете, сбивах се и ме гонеха от учебно заведение. За да се върна в учебно заведение, трябваше да се занимавам с дисциплиниращ спорт като бокса. Обикнах го, бях добър, започнах да се развъртвам и обожавах вниманието, което ми се обръщаше. Вярвам, че с бокс се построяват персони ", показа Стреч.

Той е запазил всичките си другари от детските си години, тъй като когато си навлязал във филмовата промишленост, е облекчение да се срещаш с елементарни хора. " Хората, които търсят популярност, са ужасни. Но огромните артисти като Антъни Хопкинс и Ал Пачино са прелестни хора ", разкри Стреч.

По думите му героят му Сони - мафиот от кино лентата " Обувките на мъртвеца ", е доста надалеч от неговата същина. Аз съм доста мил човек, само че във всеки един човек се крие умопобъркан, който може да се прояви в даден миг, счита Стреч.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР