Холивудският актьор Долф Лундгрен ще вдига трета сватба. Той е

...
Холивудският актьор Долф Лундгрен ще вдига трета сватба. Той е
Коментари Харесай

62-годишният Долф Лундгрен се сгоди за 24-годишната си приятелка - slava.bg

Холивудският артист Долф Лундгрен ще подвига трета женитба. Той е предложил брак на 24-годишната Ема Крокдал, която незабавно е приела. Новината разгласи самият Лундгрен със фотография в обществената мрежа Instagram. Той написа, че нещо особено се е случило в Швеция, а Ема гордо демонстрира годежния пръстен.

Снимката провокира както положителни пожелания, по този начин и няколко смешки от страна на почитателите. Докато някои се радваха за артиста и приятелката му, други го питаха дали това не е щерка му. Интересното е, че Крокдал е на същата възраст като най-голямата щерка на Лундгрен.

Избраницата на звездата работи като фитнес инструктор в Лос Анджелис. Двамата започнаха да се срещат през януари тази година и очевидно любовта им е много мощна. Ема също показа фотография в обществения си профил и написа, че към момента не може да повярва какво ѝ се е случило. „ Някой да ме ощипе “. Под нейната обява имаше единствено положителни мнения от другари, които пожелаваха на двойката благополучие и дълъг фамилен живот.

Това ще е трети брак за Лундгрен, който беше женен за Анет Квиберг от 1994 до 2011 година, а преди този момент прекара единствено една година фамилен живот с Пери Мом. Актьорът има и две дъщери – Ида и Грета.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР