Холивудският актьор Джордж Клуни продаде за 1 милиард долара компанията

...
Холивудският актьор Джордж Клуни продаде за 1 милиард долара компанията
Коментари Харесай

Джордж Клуни сключи сделка за $1 милиард

Холивудският артист Джордж Клуни продаде за 1 милиард $ компанията за текила "Касамигос ", на която е съосновател дружно с Ранди Гербер и Майк Мелдман, съобщи "Ройтерс ", базирайки се на английския алкохолен колос "Диаджео ".

"Ако ни бяхте попитали преди четири години дали ще имаме компания за милиарди, не мисля, че щяхме да отговорим утвърдително ", се показва в изказването на Клуни, представено от американски медии.

Сделката отразява вярата на "Диаджео " в нас и нашата в "Диаджео ". Ние ще продължим да бъдем част от "Касамигос ". За начало ще пийнем един шот. Или два, споделя още Клуни.

От алкохолния колос "Диаджео " - притежател и на лейбълите "Джони Уокър ", "Смирноф " и "Гинес ", оповестяват, че в началото ще платят 700 милиона $. Допълнителни 300 милиона $ ще бъдат изплатени за интервал от 10 години според от представянето на компанията.



Джордж Клуни основа "Касамигос " през 2013 година дружно със своя другар Ранди Гербер - брачен партньор на супермодела Синди Крауфорд и притежател на ваканционен парцел в Мексико в съседство с артиста, и с предприемача Майк Мелдман.

Компанията се трансформира в най-бързо разрастващата си първокласна марка текила в Съединени американски щати, напомня организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР