Холивудският актьор Джони Деп за пръв път отговори на обвиненията

...
Холивудският актьор Джони Деп за пръв път отговори на обвиненията
Коментари Харесай

Джони Деп отговори на обвиненията на Амбър Хърд: Не съм чудовище

Холивудският артист Джони Деп за пръв път отговори на обвиняванията на някогашната си брачна половинка Амбър Хърд в изявление пред списание GQ, представено от уеб страницата Контактмюзик.

Той се опита да опровергае нейните изказвания, че е нечовечен човек.

" Как мога да ударя индивида до себе си, който обичам? Аз не съм подобен човек. Но бяха тиражирани версии, че съм същинско страшилище! Тази история се лепна за мен и от ден на ден се задълбочаваше! ", отбрани се 54-годишният артист.
E! online US Amber Heard's Team Accuses Johnny Depp of " Psychological Abuse "
— Free Views (@9999999999views) Джони Деп решил да наруши мълчанието за развода си с Хърд , завършил през януари 2017 година. Деп се кълне, че в никакъв случай не ѝ е причинявал болежка. Той изложи своята версия поради децата си от Ванеса Паради . Неговият наследник постоянно бил питан от своите другари дали татко му в действителност е принудител и бие дамите.

Деп се оплака пред списанието, че в Холивуд има същински скрит план против него. Той е даван на съд при всяка опция, а поради финансовите си усложнения бе застрашен от фалит. Според него имало авторитетни кръгове в Меката на киното, които биха имали интерес той да напусне специалността.
Amber Heard's Lawyers Slam " GQ " for Johnny Depp Interview
— Andaz TV (@andaz_tv)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР