Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън прекарали няколко дни

...
Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън прекарали няколко дни
Коментари Харесай

Брад Пит и Дженифър Анистън заедно на почивка в Рим?

Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън прекарали няколко дни дружно на отмора в Рим. Те били поканени от Джордж Клуни и брачната половинка му Амал, твърди американското списание Life&Style, предава Нова Телевизия.

``
реклама

„ Това бяха вълшебни два дни. Двамата са във екстаз. Почивката в действителност ги сближи. Джен показа с Амал, че като че ли се е върнала в предишното с Пит, когато не са сваляли взор един от различен. А Брад в никакъв случай не е бил толкоз благополучен, както по време на тази римска почивка “, разкри източник, осведомен със обстановката.

Сайтът gossipcop.com пък отхвърли информацията за сантименталната почивка. Изданието цитира представители на двамата артисти, които декларирали, че Брад и Дженифър в никакъв случай не са ходили дружно в Рим. Само Пит от всичките четири звезди, упоменати в историята, скоро е посещавал Италия. Но той бил във Венеция, написа gossipcop.com.

50-годишната Анистън и 55-годишният Пит бяха семейство до 2005 година Веднага след раздялата им артистът заживя с друга своя колежка – Анджелина Джоли, с която отглеждат 5 деца. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР